Sökmetoder utanför lådan

Alla dessa tips


skrivet den 25 nov av Admin, klockan:15:20
Vägen mot ett nytt jobb, den kan både vara svår och brokig eller enkel och smidig. En väg jag tog var väl en medelväg, man fick jobba fast när jag väl fått in foten fyllde jag på med hela kroppen. En annan väg som jag vet många får och som man ska prova är dessa mängder av tips som man ska bevaka och hålla sig efter. En form av strukturerande där varje punkt ska följas till punkt och pricka. Själv har jag inte mycket till övers för det. Att söka jobba handlar mest om egen vilja och kunskap kring det som intresserar och som man vill jobba med. Flera av dessa punkter är till och med så dåliga att jag vill skratta åt dem. En är denna självkännedom som tydligen ska vara så viktig. Hitta din personlighet och lära käna dig själv. Varför ska man lära käna sig på ett annat sätt bara för att man söker ett jobb och ska man ändra på denna känsla om man söker ett annat. Ett annat jag inte uppskattar är detta mentala hinder som vissa ska försöka undvika, för mig är det en självklar het att man inte väljer jobb som skulle innebära hinder där du tror att en speciell egenskap i ditt jobb blir för svårt. Aldrig att man är så dum och söker sådana jobb som man tror att det blir problem med. Den sämsta av alla dessa punkter jag kan komma på är och som många platsförmedlare försöker pränta in hos arbetslösa och det är att man ska sätta upp konkreta mål. Vadå konkreta mål, målet är att hitta en försörjning i form av en trygg fast inkomst via ett arbete. Det är den enda mål man har som arbetslös och vad man vill är att hitta ett jobb och varför skulle de vara mer konkret än något annat som man vill i livet. Att ta hand om sina barn eller älska med frugan eller se sin fotboll är andra mål jag har med mitt liv, men varför måste målet mot ett jobb vara mer konkret än något annat man vill och som man som mål. Nej lägg ner dessa typer av "söka jobb tips" för

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt