Sökmetoder utanför lådan

AMS ett skämtsamt trams


skrivet den 23 nov av Admin, klockan:14:07
Ett av många hjälpmedel vi har idag för att söka jobb är vår arbetsförmedling eller AMS som man förkortar denna institution som tynar en allt mindre tillvaro bland de som söker jobb idag. Själv tycker jag att denna organisation har spelat ut sin roll och är mer ett enda stort skämt som fortfarande tror att de fyller en viktig funktion i dagens IT samhälle. Dessa personer som sitter i sina rum och hänvisar och påpekar och ger oss råd och hittar dessa överreklamerade jobbcocherna och som hela tiden trycker på hur viktigt det är att hålla sig ajour med alla lediga jobb. Okej att de försöker, men de skapar ju sällan jobb år oss längre. Det handlar mer om information och möten och träffar där arbetslösa får information och den kan man när man hör samma sak sex månader senare från samma arbetsledare. Hur roligt är det. Nej jag gav upp och sköte mina sökningar om jobb på andra sätt och sighter där jag även tog personlig kontakt och det lönade sig och idag har jag ett fast jobb som jag trivs med även att jag kör mina 15 mil om dagen. Ett jobb jag ordnade utan hjälp från AMS detta hopplösa trams.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt