Sökmetoder utanför lådan

En bakgrund en utbildning


skrivet den 22 jun av Admin, klockan:09:33
En bakgrund en utbildning en idé om framtiden. För 20 år sedan trodde jag att det skulle räcka för att kunna klara sin försörjning livet ut utan att behöva leva på bidrag. Idag vet jag annorlunda och för att kunna gå vidare och hitta alternativ inom arbetsmarknaden nu när jag blivit arbetslös och sitter fast i ett gammalt mönster utan riktig tro på framtiden då gäller det att se detta på ett mer annorlunda perspektiv och framförallt måste jag hitta nya vägar mot en framtid som ger mig jobb. Variation och ett större nät av kontakter är bara några bra sätt att kunna vidga mina möjligheter. Att sätta mig på en skolbänk igen är varken ett bra eller attraktivt alternativ, men skulle det visa sig att det är min enda möjlighet för att slippa undan denna dystra statistik över arbetslösa då måste jag vara beredd att offra den tid och kraft som krävs för till sist ska jag ändå stå där som en vinnare bland andra skattebetalare som har ett jobb ger fortsatt hopp om framtiden.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt