Sökmetoder utanför lådan

Hitta din egna nisch


skrivet den 26 jun av Admin, klockan:09:38
En sak som jag lärde mig redan från början när jag sökte mina första jobb var att vara noga med att se vilken typ av kompetens som de frågar efter. Söka jobb bara för sakens skull och på den vägen visa att man är idog och intresserad, det tjänar varken du själv på eller den aktuella arbetsgivaren på. Av erfarenhet vet jag att de krävs både egenskaper och kunskaper och då skicka en ansökan på ett jobb du inte klara av är både dumt och onödigt. Nej hitta istället dessa lediga jobb att söka som passar din nisch och kunskap som du besitter och som din arbetsgivare på bästa sätt kan få ta del av. Tiden när man gick omkring med en önskelista likt den man hade när tomten kom, den är förbi och är ej längre relevant. Grunden för de jobb du söker idag är att du har den kunskap som krävs och att du därför väljer en arbetsmarknad som du vet att du kan hantera och jag vet att genom att söka rätt jobb blir det även enklare för alla inblandade.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt