Sökmetoder utanför lådan

Lika förhoppningsfull varje gång


skrivet den 25 jun av Admin, klockan:09:37
Sitter där med tidningen som jag lagt upp på bordet. Kaffet har jag ställt åt sidan eftersom den halva som återstod hade svalnat och lite för mycket ljummet kaffe, nej det är inget för mig. Juicen är annars det enda som är kvar från frukosten och den vita korken som man använder för att täppa igen de hål man använder när man häller juicen i glaset ligger där jämte ensam och övergiven eftersom jag redan ställt in allt övrigt i kylen som påminde om frukosten. Eftersom det är lördag är tidningen lite tjockare än vanligt och precis som tidigare på lördagarna skippar jag den första delen och går direkt på del två. Jag vecklar ut den och det dröjer inte länge innan jag hittar rätt sidor över lediga jobb som jag kan söka. Varje lördag brukar det vara minst fyra eller fem sidor fullmatade med arbetsgivare och företag som söker ny arbetskraft. Med förhoppningsfulla blickar ögnar jag först igenom sidorna med en snabb blick och min första tanke är att det inte fanns något den här gånger heller, men efter lite mer noggrant tittande hittar jag en annons. Det är varvet inne i stan som söker nya CSN operatörer. Full av självförtroende sätter jag mig framför datorn och skickar min redan färdiga CV och vem vet, kanske är det jag de ringer den här gången och jag erbjuds detta spännande jobb jag sökt.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt