Sökmetoder utanför lådan

När jag sökte jobb


skrivet den 20 dec av Admin, klockan:05:38
När jag sökte jobb När jag precis var klar med min utbildning och skulle söka jobb så var det mitt första riktiga jobb som jag skulle ha. Riktiga känns konstigt att säga men det jag menar är att detta var det första jobbet som jag sökte för att jobba med det som jag var utbildad till. Jag hade tidigare haft ströjobb och extrajobb under min tid som student men inte inom just det här yrket. Jag hade förvisso referenser att ange och det gjorde jag också men det var ju inte inom samma yrke så jag visste inte hur mycket dessa skulle räknas så för säkerhets skull så tog jag med mig också ett rekommendationsbrev som min handledare från min praktik hade skrivit. Detta tror jag var bra att jag hade med mig även om jag inte vet vilket av dessa som de lade störst vikt vid och jag vet inte vilka av personerna de kontaktade eller inte.  

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt