Om oss

Sökmotoroptimering Geeks at your service

Så vilka är vi?

Vi ger möjligheten här för var och en att presentera sig.

Joan

Beskriv dig själv:

Jag är en social och kreativ individ, jag älskar analys och utmaningen som finns när man ska fatta beslut baserad på den data man har framför sig. Därför anser jag mig vara rätt bra analytiker!

Jag har väldig lätt för att se sammankopplingar och mönster i data och det faller mig naturlig att dra djupa analyser och förvandla dessa till tydliga slutsatser. Jag har tidigare arbetat med andra typ av analys i arbetslivet men de senaste 4 åren har jag blivit allt mer intresserad av digital marknadsföring och de enorma möjligheter som finns i branschen framför allt inom SEO som är mitt huvudämne idag!

Jag trivs bäst i framför datorn, gärna med lite tv-spel framför mig, helst av allt World Of Warcraft och ibland lite CS.

Lite fakta om dig:

Kaffe/Te: Kaffe
Hund/Katt: Allergier tillåter inte mig att ha hundar
Chips/Godis: Chips gärna tillsammans med Netflix
Vår/Höst: Sommar alla dar i veckan

Sanna

Beskriv dig själv:

Jag har arbetat med SEO i rätt många år och tycker att jag har någorlunda koll, dock är detta en vetenskap i sig och mycket händer kontinuerlig, så det gäller att hänga med i svängarna som de stora sökmotorer tar med sina algoritmer. Detta är drivet i mitt yrkesliv. Jag vill alltid vara i framkanten när det gäller sökmotoroptimering för att kunna vara den experten som mina kunder förväntar sig. Jag är en driven, organiserad och mycket analytisk person som stortrivs med att gå in i djupa analyser och fatta beslut utifrån dessa.

Jag har arbetat med digital marknadsföring i snart 15 år och jag kan lova er att förändringen har varit enorm sen jag började. Det här är ett spännande yrke och om du sitter och funderar på vad du ska jobba med inom digital marknadsföring så tycker jag att du ska välja sökmotoroptimering så klart. Vår bransch behöver fler specialister inom ämnet.

Annars trivs jag med att vara ute i naturen, jag är ute minst en gång i veckan ute i skogen och vandrar. Mitt arbete kräver att jag är mycket på kontoret så jag älskar att vara ute. Jag har två katter och ett barn för den som undrar!

Lite fakta om dig:

Kaffe/Te: Kaffe
Hund/Katt: Jag äger två katter, Mia och Gora
Chips/Godis: Kan man välja morötter?
Vår/Höst: Jag älskar vårkänslan!

Martin

Beskriv dig själv:

Hej alla, jag heter Martin och är 23 år gammal. Jag är nyexaminerad inom digital marknadsföring och har ett stort intresse för hur det fungerar med sökmotorer och deras algoritmer. Jag fascineras av hur vissa företag rankar så högt på så konstiga saker som ibland inte har att göra med deras produkter eller tjänster. Jag vill bli en ledande profil inom digital marknadsföring och drömmer om att en dag ha ett företag inom detta.

Dock är vägen lång och jag har mycket att lära, känner jag. Jag motiveras alltid att bli bättre och det är nog det bästa med mig, därför tror jag på min förmåga och jag vet att jag kommer att lyckas med detta. Det är ett mål långt fram, det vet jag men jag ska dit, så är det.

Annars hittar ni mig på fotbollsträningen eller gymmet när jag inte jobbar eller pluggar, jag är rätt sportig av mig och har även funderat på att arbeta vid sidan av mitt vanliga jobb som personlig tränare. Jag gillar också att resa och har besökt över 30 olika länder trots mina bara 23 höst.

Det ska bli kul att skriva den här bloggen.

Lite fakta om dig:

Kaffe/Te: Kombucha om jag får välja
Hund/Katt: Katt
Chips/Godis: träningen tillåter kanske lite nötter
Vår/Höst: Höst